Kdo je Belissa Escobedo? Igralka Hocus Pocus 2 in The Baker and the Beauty

DEJSTVA IN LIFEHACKS

Zabavna industrija se nenehno spreminja in pojavljajo se nova imena. Številni novi igralci in igralke prodirajo v glavne medije. Belissa Escobedo je ena takšnih igralk, ki je mednarodno prepoznavna po svojih vlogah v filmskih uspešnicah.

  Belissa Escobedo
Belissa Escobedo se udeleži SCAD aTVfest 2020 - 'The Baker And The Beauty' 28. februarja 2020 v Atlanti, Georgia. Foto: Vivien Killilea
Vir: Getty Images

Belissa Escobedo je najbolj znana po vlogi v Pek in lepotica kot Natalie Garcia. Podobno je nastopala v filmih in televizijske oddaje kot Ameriške grozljive zgodbe , Ne glej globlje in Spoznaj me na kliniki . S tem v mislih spodaj izvedite vse, kar je treba vedeti o igralki.



Povzetek profila

  • Polno ime: Belissa Escobedo
  • spol: ženska
  • Datum rojstva: 16. september 1998
  • starost: 23 let (od 2022)
  • Nebesno znamenje: Devica
  • Kraj rojstva: Los Angeles, Kalifornija, Združene države Amerike
  • Državljanstvo: ameriški
  • Narodnost: Latino
  • Vera: kristjan
  • Višina v stopalih: 5'5'
  • Višina v centimetrih: 165
  • Teža v funtih: 145
  • Teža v kilogramih: 66
  • Barva las: rjav
  • Barva oči: Temno rjava
  • Šola: Srednja šola okrožja Los Angeles
  • Fakulteta: Nova šola za dramo
  • Poklic: Igralec

Preberite tudi



Biografija Kristen Torrianni: starost, kariera, filmi, neto vrednost, najnovejše posodobitve

Kdo je Belissa Escobedo?

Je ameriška igralka rojen v Los Angeles, Kalifornija, Združene države, 16. septembra 1998. Belissa Escobedo je od leta 2022 stara 23 let, njeno horoskopsko znamenje pa je Devica.



Kdo so starši Belissa Escobedo?

Na žalost igralka še ni razkrila identitete svojih staršev. Vendar pa Instagram stran Belisse Escobedo vključuje njene fotografije z očetom, ko je bila mlajša.

Escobedo jo je dopolnil srednješolska izobrazba na kalifornijski zasebni srednji šoli. Ona se je nato udeležil Los Angeles County High School of the Arts za študij umetnosti. Nazadnje je pridobila igralsko izkaznico in se leta 2016 vpisala v program BFA na The New School for Drama.

Kakšno je državljanstvo Belissa Escobedo?

Slavna oseba je bila rojena v ZDA in je Američan . Vendar pa ima tudi a pestro dediščino v tem, da ima latinsko in italijansko poreklo.



Preberite tudi

Starost, izobrazba, neto vrednost, filmi in TV-oddaje Annie Potts

Kariera

  Belissa Escobedo
Belissa Escobedo na pilotni sceni filma 'The Baker and the Beauty', ki je bil premierno prikazan v ponedeljek, 13. aprila 2020. Foto: Guy D'Alema
Vir: Getty Images

escobedo začela svojo kariero kot gledališki igralec pred prehodom v filmsko industrijo. Upodobila je Emilio v srednji šoli okrožja Los Angeles za umetniško predstavo Othello . Igrala je tudi kot gospa Daigle v produkciji Last Orchard Theatre Company Slabo seme .



Belissa je v oddaji debitirala na televiziji Verzi & Tok leta 2015. V državi je postala pomembna leta 2014 s svojo pesmijo Pesnice Puff Girls . Pojavila se je tudi v Hollywood Bowl z drugimi pesniki.

Leta 2016 je v filmu igrala najstnico Spoznaj me na kliniki . Leta 2018 je nastopila v kratkem filmu ABC Discovers: Los Angeles Talent Showcase . Belissa je leta 2020 s sodelovanjem v ABC-jevi televizijski seriji zgrabila srce vseh Pek in lepotica .



Preberite tudi

Bianca Lawson starost, starši, mož, otroci, neto vrednost, filmi



Je Belissa Escobedo v Obupanih gospodinjah?

Ne. Igralka ima deset igralskih zaslug in se je pojavil v naslednjih filmih in TV serijah.

Filmografija

  • Krvava Marija - 2022 (TV serija) (snemanje) kot Mosca
  • Oh, uboga Amy - 2022 (kratki) (postprodukcija) kot Amy
  • Sid je mrtev - 2022 (postprodukcija) kot Luna Peralta
  • Hokus pokus 2 - 2022 (postprodukcija) kot Izzy
  • Sex Appeal - 2022 kot Bianca
  • Ameriške grozljive zgodbe - 2021 (TV serija) kot Shanti
  • Ne glej globlje - 2020 (TV serija) kot Iskanje
  • Pek in lepotica - 2020 (TV serija) kot Natalie Garcia
  • ABC Discovers: Los Angeles Talent Showcase - 2018 (kratek)
  • Spoznaj me na kliniki - 2016 (TV mini serija) kot Teen Girl

Je Belissa Escobedo v Hocus Pocus?

ja Igralka se pojavi v drugi obrok od Hokus pokus filmska franšiza. V filmu iz leta 2022 igra Izzy.



Preberite tudi

Madi Monroe: pravo ime, starši, neto vrednost, transspolnost, družina

  Belissa Escobedo
Belissa Escobedo obiskuje Entertainment Weekly And People Celebrate The New York Upfronts v Union Parku, NYC, 13. maja 2019 v New Yorku. Foto: Paul Bruinooge
Vir: Getty Images

Belissa Escobedo je ena najbolj obetavnih mladih igralk današnjega časa. Njen prehod z odra na filmsko igro je bil uspešen, kar je razvidno iz njenega poklica. Oboževalci se ne morejo naveličati vzhajajoče zvezde in mnogi se veselijo, da jo bodo videli v prihodnjih filmih. Njena kariera še vedno raste, prav tako njena baza oboževalcev.

Yen.com.gh nedavno objavil odličen članek o Življenje Sydney Sweeney . Je ameriška igralka, ki je na sceno izbruhnila leta 2018 in je od takrat osvojila svet. V slabih treh letih si je ustvarila precejšnje ime in je bila v več filmih in televizijskih oddajah.

Njena uspešna vloga je prišla v televizijski seriji Euphoria in od takrat je naredila ogromne karierne korake, kar kaže na veliko prihodnjih potencialov.